Kako deluje?

Vsako potovanje mora biti doživetje za sebe, zato je pomembno, da je vsak del popoln – še posebej začetek in konec. EasyDrive prevozi so uporabnikom prijazni prevozi, saj se, kolikor se le da, prilagodimo vašim željam in prošnjam. Odpeljemo vas na letališče ali v pristanišče, kakor tudi v večja mesta ali na poseben dogodek. Lahko pa nas tudi najamete za storitev po vaših željah. Naše storitve so namenjene vam!

EasyDrive omoga več vrst prevozov:

SKUPINSKI PREVOZ je najugodnejši tip prevoza. Pri teh prevozih združujemo naročila različnih naročnikov z enakimi relacijami in podobnimi urami. Zaradi tega lahko pride do čakanja ter postankov na posameznih lokacijah. Ura odhoda/prihoda se prilagaja potrebam naročnikov, ki so rezervirali prevoz. Vedno se trudimo prevoze združevati tako, da prihaja do čim manjših odstopanj od želenih časov in s tem čim krajših čakalnih dob. Pri skupinskem prevozu so lokacije vstopanja in izstopanja točno določene. Za želeni vstop na drugih lokacijah prosimo, da to navedete v opombah. To vrsto prevoza lahko rezervirate v zavihku Destinacije.

ZASEBNI PREVOZ je namenjen posameznikom in skupinam, ki si želijo prevoz ob točno določeni uri na točno določeno mesto. V tem primeru se ura prihoda ali odhoda ne prilagaja, ampak je po želji naročnika. Prav tako je vstopanje in izstopanje na lokaciji, ki jo želi naročnik. To vrsto prevoza lahko rezervirate preko email naslova: info@easydrive.si

Pri Skupinskem prevozu so na voljo samo destinacije, ki so objavljene na naši spletni strani. V kolikor bi vas zanimal skupinski prevoz v kakšen drug kraj, lahko oddate povpraševanje preko emaila.
Pri Zasebnem prevozu omejitev glede destinacij ni.

Cene skupinskih in zasebnih prevozov so konkurenčne! Oddajte povpraševanje in preverite!
V promocijskem obdobju, vam garantiramo najnižje cene! V kolikor najdete pri drugem uradnem ponudniku prevozov nižjo ceno, vam jo skupaj z dodatnim 5% popustom ponudimo tudi mi.

ČAKALNO OKNO

Čakalno okno EasyDrive je maksimalno 2 uri. Čakalno okno lahko še skrajšate in sicer z doplačilom (za več informacij pošljite email).
V kolikor bi bilo čakalno okno daljše od 2. ur, vas o tem pravočasno obvestimo. V tem primeru vam pripada popust in sicer 10% za vsakih dodatnih 30 minut čakanja.