Vozniki

 

Danijel M.

 

Pri EasyDrive sem pratkično od začetka, od maja 2017. Moja strast so mobilne naprave in računalništvo, zato boste med potjo zagotovo dobili kar nekaj nasvetov na tem področju. Poskrbim tudi za dobro vzdušje. Zabava na poti zagotovljena. :)
Jezik sporazumevanja: slovenščina, srbo-hrvaščina, nemščina, angleščina, ruščina.

 

Vinko P.

 

V svojem delovnem obdobju sem zamenjal že veliko kolektivov (nikjer ni bilo slabo). Pri EasyDrive pa je odlično. Vse klapa, do potnikov in zaposlenih. Všeč mi je tudi delo z ljudmi, zato grem z veseljem na pot.

 

Mitja G.

 

 

Sem Mitja in živim v Murski Soboti. Star sem 39 let, skupini EasyDrive sem se pridružil leta 2017. Ker me je poklic voznika zelo zanimal sem se odzval na razpis in po kratkem razgovoru sem bil sprejet na delovno mesto. Govorim angleški, 
nemški in srbo-hrvaški jezik. V tem delu uživam in si želim še veliko prevoženih kilometrov pri EasyDrive!

 

Tomaž P.

 

Sem upokojenec, ki z dopolnilnim delom zadovolji željo po aktivnem preživljanju časa in  po prijetnem druženju z  ljudmi, ki radi potujejo. Dobro organizirano in odgovorno delo me veseli, druženje pa mi širi obzorja in me ohranja vitalnega in zadovoljnega, še posebej, če izpolnim pričakovanja potnikov.  Vedno sem tudi vesel, ko se mi zgovoren potnik pridruži na sovoznikovih sedežih. S prijetnim pogovorom si skupaj širimo obzorja vedenja in poživljamo duha. Na ta način, morebitno dolgočasno vožnjo nadomestimo s sproščujočim in zanimivim klepetom in nemalokrat smo kar prehitro na cilju. 

 

 

Gašper Č.

 

Kot mlad voznik, ki mu je občutek volana v rokah v veliko veselje, sem se pridružil ekipi EasyDrive, kjer poskrbim, da vsi potniki udobno, hitro in varno prispejo na destinacijo. Ekipi sem se pridružil decembra 2019 in v tem času slišal veliko zanimivih dogodivščin, ki so jih z mano delili potniki. Z veseljem tudi ustrežem vašim glasbenim željam, da je vožnja še bolj po vašem "okusu".